zaterdag 5 mei 2012

Waar we zonder Walkers Salt & Vinegar zitten

Hallo,

Zoals de titel al zegt, deze gaan hard. Maar buiten dat, de Walkers Salt & Vinegar heeft ook een beperkte houdbaarheidsdatum. Althans, officieel. Want een zakje chips kan men nog prima 1 jaar na dato eten, zonder dat je daar enge ziektes van krijgt. We hebben nog zakjes over, helaas, de wet staat het ons niet toe dat we die nog mogen verkopen. En dan houden wij ons daar maar netjes aan. Wel zonde, want het is nog prima eetbaar (geen verschil in smaak).

Gelukkig kunnen we melden dat de verkopen, als starter zijnde, redelijk zijn. Natuurlijk wil je altijd meer, maar we moeten "the boots on the ground" houden, en niet té veel willen in 1 keer. Komt ellende van.
De klanten die we tot op heden hebben kunnen bedienen zijn zéér tevreden over ons. Dat is een mooi gegeven.
Maar we kunnen beter. Als kleine webshop is ons assortiment nog altijd niet groot te noemen. Is ook niet erg, aangezien een gemiddelde webshop er 3 jaar over doet om een behoorlijk assortiment op te bouwen.
Waar wij als UKfood.nl wel trots op zijn is dat wij gerust kunnen stellen dat wij de goedkoopste in deze branche zijn, op de chips na. Hoe dat kan, dat is ons geheim ;)

Verder, ons magazijn. We hebben nu eindelijk goede magazijn stellingen binnen waar we onze producten mooi kunnen schikken. Voor ons zeer overzichtelijk, en naar supermarkt standaard FIFO (First In First Out) ingericht. Als beginner wil je het natuurlijk goed aanpakken.
Probleem hierbij is wel dat we moeten schipperen met de ruimte, want we hebben ook nog eens een paktafel in die ruimte staan.
Zie ook ons magazijn door hier te klikken.
Daarnaast staat nog niet alles in de ruimte. Maar dat heeft een reden. Omdat wij vanaf nul beginnen, en nog geen financiële ruimte hebben tot het huren van een bedrijfspand, moeten wij het vanuit zolder en kelder doen. 3 hoog wonen we. Dus dat tillen van de producten is niet te doen.

Goed, nu net 9 weken open, veel wijzer geworden ook, mogen we toch niet klagen.

Over twee weken weer een rit naar de UK, en nieuwe inkopen doen, en ons assortiment wederom uitbreiden.

Daarnaast, ook individuele bestellingen inkopen op verzoek. Ja, ook dat doen we. Waarom zouden we dat niet doen? We zijn er toch. En als het in onze regio is, bezorgen we het ook nog eens zelf. Dus, Engelse worstjes, rechtstreeks vanuit Engeland.....samen met een goede Yorkshire pudding,.... jammer dat we die worstjes nu niet op voorraad hebben, anders had ik dat vandaag op de menukaart gezet!

Nu even maar de echte Nederlandse piepers schillen, en dan de prei schoonmaken en gehaktballen draaien.

Geen opmerkingen: